Posle 5 odigranih utakmica ovog vikenda SPW  je zabeležio  isto toliko pobeda.

Počnimo od najstarijih:

Kadeti SPW-a uknižili su i drugu pobedu u jedinstvenoj kadetskoj ligi Srbije protiv KK Ivanjica 78:40 i tako se posle trećeg kola nalaze na četvrtoj mestu. U Četvrtom kolu KK Sports World dočekuje ekipu iz Vršca sa kojom je igrala na kvalifikacionom turniru prvenstva Vojvodine i savladala ih u jednoj veoma neizvesnoj utakmici što se očekuje i u subotu 9.novembra u OŠ Vuk Karadžić u 14:30h.

Tabela i raspored kadetske lige pogledajte ovde.


MLAĐI PIONITI  2000g. posle 4 kola ubedljivo prvi.

U ligi mlađih pionira ekipa SPW-a dominira sa maksimalnim skorom od 4 pobede.

U I kolu KK Kadet – KK Sports World 15:99, II kolo KK Sports World – KK Basket plus 120:17, III kolo KK Mladost Veternik – KK Sports World 42:77  i u IV kolu KK Uno Grande – KK Sports World  54:102. tako da posle prvog dela takmičenja ekipa Dimitrija Živkovića je sa maksimalnim brojem bodova i tako namerava da ostane i do kraja.

Tabelu i raspored pogledajte ovde.


GRADSKA LIGA za 2001g. takođe ide očekivanim tokom, i posle dve odigrana utakmice imaju dve pobede.

Tabelu i raspored pogledajte ovde.


GRADSKA LIGA za 2002g.

Posle 4 odigrane utakmice,a poslednja je bila i mali derbi sa ekipom KK NS Stars, dečaci 2002 godišta imaju skor od 4 pobede i tako opravdavaju dvogodišnju dominaciju u svom uzrastu.

Tabelu i raspored pogledajte ovde.


MINIBASKETAŠI kao najmlađi  takođe ne znaju za poraz, u dve odigrane utakmice imaju dve pobede, a kako stvari stoje imaju ambicije da nastave koracima starijih vršnjaka i osvoje mini basket ligu.

Tabelu i raspored pogledajte ovde.