Ekipa Sports World zabeležila je drugu pobedu u takmičenju Jedinstvena kadetska liga Srbije. Dobra igra domaće ekipe od samog početka rezultirala je vođstvom od 17:7 na kraju prve četvrtine, a na poluvreme se otišlo sa rezultatom 39:15. Domaći tim nastavio je sa dobrom igrom i u drugom poluvremenu što je dovelo do ubedljive pobede. Utakmica je završena rezultatom 78:40. Uprkos konstantnom vođstvu domaće ekipe, gostujući tim se nije predavao i pružao je otpor tokom čitavog meča.

Izjava trenera KK Sports World, Miroslava Anđelova:

Čestitao bih mojim momcima na dobroj igri i zasluženoj pobedi. Isto bih čestitao i gostima iz Ivanjice na fer i korektnoj borbi. Zadovoljan sam, idemo dalje, čekamo Vršac iduće nedelje.

Izjava trenera KK Ivanjica, Nikole Ivanovića:

Bila je ovo teška utakmica, za nas prvenstveno zbog puta. Ušli smo dosta opterećeno u ovu utakmicu. Loše smo trčali na početku gde su oni to znali da iskoriste nekim lakim poenima iz kontra napada. Kasnije je bilo teško vratiti se u igru. Čestitam domaćinima na lepom gostoprimstvu i na fer i korektnoj borbi.

Izjava MVP igrača KK Sports World, Stefana Desnice:

Odigrali smo dobru utakmicu i zasluženo pobedili. Nemamo vremena za slavlje, već se okrećemo pripremama za naredni meč protiv Vršca.

Izjava MVP igrača KK Ivanjica, Đorđeta Grojića:

Mislim da smo mogli da igramo mnogo kvalitetnije i agresivnije. Uzrok tome sigurno je dug put i umor ekipe.

Nekoliko slika sa utakmice.