U četvrtom kolu kadetske lige Srbije košarkaši Sports World-a izgubili su od ekipe KK Vršac rezultatom 67:70. Velika borba viđena je tokom celog meča sa obe strane. Gostujuća ekipa dobro je otvorila utakmicu i održavala prednost tokom celog meča. Domaći tim je otišao na odmor sa zaostatkom od 4 poena. Početkom poslednje četvrtine, kadeti iz Vršca dostigli su prednost od maksimalnih 11 poena. SPW se nije predavao i uspeo je da u poslednjem minutu priđe na 65: 67. Domaća ekipa nije iskoristila slobodna bacanja te je ekipa Vršca izbegla produžetak i ostvarila pobedu.


Izjava trenera KK Sports World, Miroslava Anđelova:

Žao mi je, celu utakmicu smo bili u zaostatku. Posle poluvremena smo se vratili u utakmicu i ušli u zadnjem minutu u egal. Međutim, veliki broj od 15 promašenih slobodnih bacanja na domaćem terenu i promašenih 18 zicera je dovelo do toga da smo u penal završnici izgubili utakmicu. Čestitam ekipi Vršca i idemo dalje.


Izjava trenera KK Vršca, Darka Trkulje:

Utakmica je bila izuzetno borbena. I jedna i druga ekipa dali sve od sebe da pobede, velika želja je bila izražena. U nekim fazama smo imali problema sa faulovima pa smo morali da reagujemo izmenama da bi sačuvali te igrače.. Ekipa domaćina je pokušavala da stigne prednost koju smo mi imali i mislim da su bili jako blizu. Međutim naša ekipa je izdržala taj pritisak  i na kraju u penal završnici uspela da sačuva prednost. Čestitam domaćinima na fer i sportskoj borbi i želim im uspeh u daljem takmičenju. Nama ostaje da nastavimo da treniramo i da vidimo ko će od ovih dečaka da izađe u košarkaše.


Izjava MVP igrača ekipe KK Sports World, Stefana Desnice:

Čestitao bih protivniku na dobroj igri. Mi nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili u svlačionici.


Izjava MVP igrača ekipe KK Vršac, Marka Miljanića:

Dobro smo otvorili utakmicu. Čestitam svojoj i protivničkoj ekipi. Nadam se daljem uspehu


Nekoliko slika sa utakmice.