U šestom kolu kadetske lige Srbije košarkaši Sports World-a zabeležili su pobedu nad ekipom Mega Vizure rezultatom 56:53. Domaća ekipa bila je u vođstvu tokom cele utakmice, a najveću prednost od 11 razlike imala je u 34. minutu. U samom finišu utakmice, košarkaši gostujućeg tima uspeli su da smanje prednost na samo 3 poena, ali je ekipa Miroslava Anđelova pre svega dobrom odbranom uspela da sačuva prednost i zabeleži svoju treću pobedu u kadetskoj ligi Srbije. U odličnoj atmosferi viđena je kvalitetna košarkaška predstava.


Izjava trenera KK Sports World, Miroslava Anđelova.

Veoma bitna pobeda za nas posle dva vezana poraza, posebno što smo igrali pred domaćom publikom. Čestitao bih ekipi Vizure na dobroj utakmici. Bilo je tvrdo do samog kraja, u poslednjim sekundama smo se sačuvali.  Dobili smo tri razlike, nastavljamo dalje da radimo i nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu podizati formu i igrati bolje.


Izjava pomoćnog trenera KK Mega Vizura, Stefana Bulatovića.

Bila je ovo jako teška utakmica za nas posle važne pobede nad Borcem iz Čačka kod kuće. Očekivali smo da će biti tvrdo, spremali smo se za utakmicu. Međutim, neki segmenti su u ovoj utakmici presudili u korist Sports World-a, jako dobre ekipe sa jako kvalitetnim pojedincima. Mi se spremamo za sledeću utakmicu i nadamo se novoj pobedi. Čestitao bih ekipi  Sports World-a na fer i korektnoj igri.


Izjava MVP igrača KK Sports World, Alekse Čabrila.

Utakmica je bila izuzetno teška. Ova pobeda je jako bitna za nas. Spremamo se za naredno kolo gde gostujemo teškom protivniku i idemo da damo sve od sebe.


Izjava MVP igrača KK Mega Vizura, Novaka Musića.

Želeo bih da čestitam ekipi Sports World-a na zasluženoj pobedi. Mi nismo uspeli da ispunimo određene zadatke koje smo postavili pre utakmice i to je na kraju presudilo.