Poraz od ekipe Partizana kao opomena da nema opuštanja za dalji nastavak takmičenja.

U IX kolu jedinstvene kadetske lige KK Partizan jasno je stavio do znanja ko je favorit u ovoj utakmici i od samog početka dominirao na svim poljima za krajnih 97:57.

Izjava trenera  i igrača:

Trener Bojan Salatić, KK”Partizan”
Znali smo da smo kvalitetnija ekipa od protivnika i iskoristili smo visinu naše ekipe igrajući na visoke igrače i uz dobru saradnju bekova pobeda je bila neminovna. Čestitam mojim igračima na pobedi a protivniku na borbenoj a posebno korektnoj i sportskoj igri.

Trener Miroslav Anđelov, KK”Sport’s World”
Ekipa Partizana je kvalitetnija od moje ekipe i samim tim je izvojevala lako ovu pobedu. Sa dvojicom raspoloženih igrača ne može se parirati ekipi Partizana, i koja je na ovom meču delovala homogeno i uigrano i čestitam im na pobedi a mi se okrećemo narednim mečevima gde će mo potražiti svoju šansu za pobedom.

MVP  Ivan Bojanić, KK”Partizan”
Mojim saigračima čestitam zasluženu pobedu i drago mi je što je moj učinak  ocenjen kao najkorisniji u ekipi ali važnije je od toga da smo ovoga puta pokazali da je timska igra  najkorisnija i pobednička. Pritivniku želim mnogo dobrih igara u nastavku prvenstva.

MVP Aleksa Čabrilo, KK”Sport’s World”
Drago mi je što sam MVP igrač meča ali bi mi još draže bilo da je rezultat obrnut, ali je to ovoga puta bilo nemoguće zbog kvaliteta i prikazane igre protivnika. Čestitke Partizanu na pobedi a i mojoj ekipi na otporu pruženom u ovom meču.