U desetom kolu kadetske lige Srbije košarkaši Sports World-a izgubili su na domaćem terenu od ekipe OKK Beograd rezultatom 74:82. Domaći tim dobro je otvorio utakmicu i do petog minuta ostvario prednost od 18:5.  Gosti su nastavili da igraju svoju igru i vrlo brzo se vratili u egal te na poluvreme otišli sa dva poena prednosti. U samom finišu utakmice, košarkaši gostujućeg tima su uspeli da pogode nekoliko vezanih šuteva koji su odlučili utakmicu.


Izjava trenera KK Sports World,  Miroslava Anđelova:

Žao mi je što smo izgubili. Ponovila nam se situacija iz prošlog kola da su nam samo dva igrača bila raspoložena za igru. No, i pored toga cela utakmica je bila u egalu da bi u poslednjoj četvrtini protivnik pogodio nekoliko vezanih šuteva koji su odlučili utakmicu. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri, a nama ostaje da radimo i da dobro iskoristimo predstojeću pauzu.


Izjava trenera OKK Beograd, Dejana Jovetića:

Čestitam protivniku na odličnoj igri. Nijanse su odlučili pobednika. Mi smo na kraju dali nekoliko otvorenih šuteva i to je odlučilo pobednika. Želim protivniku više sreće u sledećem kolu.


Izjava MVP igrača KK Sports World, Alekse Čabrila:

Nismo očekivali ovaj poraz. Nismo igrali odbranu, a protivnici su u ključnim trenucima pogađali i nemoguće šuteve. Želim im sve najbolje u nastavku takmičenja. Mi nastavljamo da treniramo i spremamo za nastavak.


Izjava MVP igrača OKK Beograd, Alekse Dobrojevića:

Čestitam Sports Worldu na borbenosti, kao i mojim saigračima na borbi. Mi smo loše počeli utakmicu, međutim sredinom druge četvrtine smo se malo probudili i to je bilo odlučujuće. Mi se okrećemo sledećem periodu koji je za nas veoma bitan. Ekipi Sports Worlda želim sve najbolje u daljem takmičenju.