U 18.kolu  pred prepunom salom u Novom Sadu odigrana izuzetno kvalitetna utakmica između Sports Worlda i Crvene Zvezde Telekom. Iako je Crvena Zvezda otvorila utakmicu sa 7:0, domaća ekipa uspela je dobrom igrom da u 11. minutu povede sa 28:17. Ipak se na poluvreme otišlo sa prednošću gostiju od 4 poena. Odličnom igrom ekipa Miroslava Anđelova uspela je da održi vođstvo do 37. minuta, međutim u tom period ostala je bez tri najviša igrača koji su izašli zbog 5 ličnih grešaka. U takvom odnosu snaga, poslednja tri minuta pripala su Crvenoj Zvezi koja je na kraju slavila rezultatom 72:83 (24:17,12:23,20:11,16:32) .


Izjava trenera KK Sports Woeld, Miroslava Anđelova:

Jedna zanimljiva i dobra utakmica. Borili smo se celu utakmicu i posle minus 4 na poluvremenu , poveli i vodili do 3 min pred kraj. U ta tri minuta Zvezda je iskoristila prednost u snazi i visini, a mi smo redom ostajali prvo bez Desnice zatim bez Čabrila i na kraju i bez Vujovića zbog 5 penala. Tako da smo odigrali završnicu bez visokih igrača. Zvezda tu uz agresivnu odbranu i dominaciju u skoku pravi seriju i dobija utakmicu. Čestitao bih prvo mojim momcima na izuzetnoj utakmici, želji i borbi kao i ekipi Zvezde na fer i korektnoj igri i pobedi. Nadam se da ćemo u preostala 4 kola dati sve od sebe i odigrati kao danas.


Izjava trenera KK Crvena Zvezda Telekom, Dragana Jakovljevića :

Kao prvo, emotivan sam kao novosadski zet kad god igram sa ekipom iz Novog Sada. Sa druge strane, to je ekipa koja nas je jedina pobedila i to kod kuće u prvom delu sezone, a mi smo Partizan pobedili dva puta. Odlična ekipa i izuzetno motivisana. Sve čestitke Sports Worldu i želim im da do kraja sezone, ova četiri kola, pobede i završe na mestu koje im zasluženo pripada.


Izjava MVP igrača KK Sports World, Uroša Kecmana:

Bila je ovo dobra utakmica. Borili smo se, ali je na kraju protivnik ipak bio jači. Spremamo se za naredna kola. Čestitao bih ekipi Crvene Zvezde na pobedi.


Izjava MVP igrača KK  Crvena Zvezda Telekom, Aleksandra Aranitovića:

Ušli smo u ovaj meč sa velikom motivacijom. Oni su nas pobedili u prvom delu lige. Ovog puta smo se revanširali. Želim ekipi Sports Worlda sreću u daljem nastavku takmičenja.