U 20. kolu Jedinstvene kadetske lige Srbije košarkaši KK Partizan NIS savladali su novosadski Sports World rezultatom 52:77. Domaća ekipa dobro je otvorila utakmicu i uspela da parira ekipi Partiazana. Međutim,  u nastavku meča gostujući tim spuštao je loptu na visoke igrače, a domaći tim u tim duelima nije uspeo da odgovori na snagu i visinu.


Izjava trenera KK Sports World, Miroslava Anđelova:

Ne znam šta da kažem, odigrali smo jednu slabu utakmicu, ništa od onoga što smo se dogovarali nismo odradili. Bili smo spori, ne agresivni i dosta smo grešili u elementarnim stvarima. Bez obzira na snagu Partizana moglo je bolje. Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi, a nama ostaje da u poslednja dva kola odigramo bolje i da se spremamo za četvtfinale.


Izjava trenera KK Partizan NIS, Bojana Salatića:

Odigrali smo celu utakmicu prilično čvrsto u odbrani. Imamo još prostora za napredak u nekim tehničkim stvarima, ponekad i stvarima koje su vezane za energiju. Čestitam protivniku na korektnoj igri i dobroj sezoni. Mislim da Sports World može da napravi iznenađenje i uđe polufinale ako budu igrali na način kao što su igrali poslednjih četiri-pet kola.


Izjava MVP igraća KK Sports World, Alekse Zarića:

Bila je ovo teška utakmica. Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili pre utakmice. Čestitam ekipi Partizana na dobroj igri, a mi se spremamo za preostala dva kola.


Izjava MVP igrača KK Partizan NIS, Filipa Aničića:

Bila je ovo dobra utakmica, protivnici su se borili. Imali smo neke padove u prvom poluvremenu, ali smo u drugom poluvremenu to nadonknadili i na kraju pobedili.


Slike sa utakmice: