U poslednjem kolu Kadetske lige Srbije ekipa Sports Worlda savladala je gostujući tim iz Niša rezultatom 87:65 (19:20, 25:17, 23:10, 20:18). Posle prvog dela igre ekipa Sports World je imala prednost od 7 poena. U nastavku, domaćin je nastavio sa dobrom igrom i iskoristio greške protivnika te na kraju treće četvrtine ostvario prednost od 20 poena. Dobru igru pokazali su i u poslednjoj četvrtini, ali uz veću borbenost gostujućeg tima. Ovom pobedom ekipa iz Novog Sada još jednom je potvrdila zasluženi plasman na završni turnir.


Izjava trenera KK Sports World, Miroslava Anđelova:
Prvo bih čestitao ekipi Nibaka na fer i korektnoj utakmici, odigrali su dobro iako su došli bez nekoliko bolesnih i povređenih igrača. Čestitao bih i mojim momcima na petom mestu u ligi, plasmanu u play off u želji da do kraja dostojno reprezentujemo naš klub, grad Novi Sad i pokrajinu Vojvodinu.

Izjava trenera KK Nibac, Nenada Disića:
Čestitam domaćinima na pobedi. Želim im puno sreće na završnici. Sezona je gotova, a mi nažalost nismo ispunili cilj.

Izjava MVP igrača KK Sports World, Stefana Desnice:
Odigrali smo dobru utakmicu i potvrdili peto mesto u ligi. Čestitam ekipi iz Niša na fer igri. Mi se spremamo za predstojeće utakmice.

Izjava MVP igrača KK Nibac Milana Surlića:
Pre svega čestitke domaćoj ekipi na pobedi. Dobro smo otvorili utakmicu. Igrali smo dobro, međutim usporili smo ritam – zbog male rotacije na klupi, ali i naše loše igre. Oni su iskoristili svaku našu grešku i zasluženo pobedili. Želim im puno sreće na završnom turniru.

 

Slike sa utakmice