Kadeti na čelu sa Dimitrijem Živkovićem uspeli su da se plasiraju u Kadetsku ligu Srbije pobedom nad ekipom Vojvodine 71:63. U utakmici SPW je od početka nametnuo svoju igru i odlepio se na desetak poena razlike. Veomo samouvereno kadeti SPW-a držali su tu prednost pa i u trenutcima kada je Vojvodina spuštala na -3, SPW se brzo vraćao na +10.

Ovom pobedom nastavili su  kontinuitet igara u najelitnijem takmičenju za taj uzrast. Dimitrije Živković i momci nisu pod pritiskom uspeha ali su pobedama u kvalifikacijama i pripremnim utakmicama pokazali veliku ozbiljnost i ozbiljnu konkurenciju za sve protivnike.

Postignuti poeni: Marko Kovačević 37, Aleksa Stojanović 7, Vanja Švraka 9, Nemanja Živković 14, Toma Vasiljević 4, a otali momci koji se nisu upisali u strelce su odradili neverovatan posao u odbrani i doprineli ovoj pobedu skokovima, ukradenim loptama.

Pre dve sezone kadeti (dečaci rođeni 1997/1998.) pod vođstvom Miroslava Anđelova igrali su prvi put u Kadetskoj ligi Srbije, a mora se napomenuti da su, zahvaljujući svojoj dominaciji nekoliko godina za redom i osvajanja prvenstva Vojvodine u konkurenciji godinu dana starijih dečaka, omogućili sebi kvalifikacije, a potom i prolaz u JKL.

Taj utrti put nastavila je veoma uspešno i generacija Gorana Zeljkovića (dečaci 1998/1999. godište) i osvajanjem 2. mesta u državi i tako potvrdili ozbiljan rad i viziju koje ima rukovodsto KK Sports World-a, sve ove godine.