U jednom izuzetnom ambijentu pred vise od 200 gledalaca odigran je derbi drugog kola između domaćina Sports World-a i Partizana.

Na samom početku domaća ekipa počinje sa izgubljenom loptom ali u prvih nekoliko minuta uspeva da ukrade tri lopte što im nažalost ne donosi prednost pa počinju utakmicu sa 0:4. Vidna nervoza i respekt prema protivniku doveo je do toga da SPW samo u 6.minutu uspeva da se približi protivniku na 5:6, a za naredna 4 minuta prve četvrtine da 3 a primi 9 poena. SPW drugu o treću četvrtinu rešave u svoju korist gde su i uspeli da svojom igrom nametnu ritam I pred poslednji period odu na pauzu sa samo pola koša zaostatka52:53. U domaćoj ekipe su  samo dva igrača bila raspoložena za igru Stojanović i Kovačević(koji je i bio MVP kola sa indeksom korisnosti 46) dok je Partizan imao širu lepezu što je i dovelo do pada u igri domaćina u četvrtoj četvrtini, a rezultat toga je bio 16:25 za krajnjih 10 razlike za goste.

Izjava trenera KK Partizan, Marka Anđelkovića:

Očekivano teška i neizvesna utakmica u kojoj je bilo puno grešaka ali i lepih poteza. Partizan je u Jedinstvenu kadetsku ligu ušao specijalnom pozivnicom od strane KSS što za nas predstavlja dodatni motiv na svakoj utakmici. Ambijent u kome je odigrana utakmica je bio izvanredan i svakako će biti od velike koristi mladim igračima u sticajnu neophodnog iskustva. Čestitam ekipi Sports World na dobroj utakmici, velikoj borbenosti i želim im sreću u nastavku takmičenja.

Izjava trenera KK Sports World, DImitrija Živkovića:

Čestitam protivniku na zasluženoj pobedi. U par navrata smo se vraćali i poveli, ali danas nismo imali dovoljan broj raspoloženih igrača da bi dobili ovaj meč. Ostaje nam da radimo i spremamo se za sledeću utakmicu.