Kadeti Poleta i Sports world-a su odigrali pravu prvenstvenu utakmicu, uz veliko zalaganje igrača obe ekipe. Gosti su bolje započeli utakmicu i na poluvremenu ostvarili vođstvo. Početkom treće deonice domaćini su sustigli prednost ali nakon toga u završnici načinili mnogo grešaka ,tako da je ekipa Sports worlda zrelijom igrom ostvarila pobedu.  U ekipi Poleta pored Stefana Tomaševića i Radivoje Tomašević je pružio su solidnu partiju dok je u ekipi gostiju pored Stojanovića, najistaknutiji igrač bio Marko Kovačević.

Izjava trenera ekipe KK Polet Ratina:

Saša Pavlović, Loše izdanje moje ekipe, loše smo otvorili utakmicu, načinili veliki broj grešaka u ključnim trenucima neangažovano odigrali odbranu što je i odlučilo pobednika .Naš tim je još uvek zbog povreda igrača nekompletan tako da je u ovom trenutku ovo realan odnos snaga Protivniku čestitam na pruženoj partiji, puno uspeha u nastavku takmičenja.

Izjva najkorisnijeg igrača KK Polet Ratina:

Radivoje Tomašević, Čestitam ekipi Sports Worlda na dobroj utakmici i pobedi. Odigrali smo lošu utakmicu sa puno grešaka i to je odlučilo krajnjeg pobednika .Nadamo se kada budemo kompletni boljom izdanju svoje ekipe..

Izjava trenera KK Sports World:

Dimitrije Živković, Borbena, prvenstvena utakmica sa dosta grešaka .Igrali smo dosta dobro tokom većeg dela utakmice, kontrolisali rezultat. Ova pobeda nam puno znači,. Čestitke svim akterima susreta.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Sports World:

Marko Kovačević, Teška utakmica, obe, ekipe su bile maksimalno borbena. Vodili smo veći deo susreta ali je protivnik u par navrata stizao prednost. U poslednjim minutima smo prelomili utakmicu u našu korist. čestitao bi igračima obe ekipe na borbenosti.

Slike sa utakmice: