SPORTS WORLD – PLAY OFF     83 : 70     ( 22:22, 31:15, 18:15, 12:18 )

Statistiku sa utakmice pogledajte ovde.

Prva utakmica u Jedinstvenoj kadetskoj ligi Srbije protekla bez velikih uzbuđenja ali sa mnogo nervoze u redovima  obe ekipe. Domaćin je pokušavao da nametne svoju igru ali celu prvu četvrtinu im to nije uspevalo. I pored mnogo grešaka na obe strane postignuto je po 22 poena pa se posle prve četvrtine videlo da ekipa koja prva odigra bolje u odbrani uspeće da preuzme inicijativu. SPW je u drugoj četvrtini, što se posle pokazalo i presudnoj, odigrao mnogo bolje i agresivnije u odbrani što je dovelo do nekoliko laganih poena i veoma atraktivnih zakucavanja Marka Kovačevića, a rezultat svega toga je bilo 53:37 na poluvremenu. Predvoćeni veoma raspoloženim Markom SPW rutinski privodi utakmicu kraju, a trener Dimitrije Živković je probao skoro sve igrače već u prvom kolu.

Izjava trenera KK Sports World:

Dimitrije Živković, trener ekipe Sports World, Dosta nervozno smo ušli u utakmicu, u drugoj četvrtini smo podigli nivo igre u odbrani, dali par laganih poena i sa pristojnom razlikom otišli na poluvreme, do kraja smo održavali rezultat. Protivniku bi čestitao na fer i korektnoj igri, poželeo im sreću u nastavku takmičenja, a mi se okrećemo sledećem protivniku.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Sports World:

Marko Kovačević, MVP igrač ekipe Sporst World, Čestitam protivniku na fer i korektnoj borbi. Čestitam mojim saigračima na pobedi i borbenosti. Veoma nervozno smo ušli u utakmicu, nije bilo onako kako smo želeli, a i pored dosadašnjeg našeg iskustva prva utakmica je uvek teška,a sa tim ova pobeda i ima još veći značaj.

Izjava trenera KK Play Off:

Duško Mićić, trener ekipe Play off, Čestitam domaćinu na pobedi. Celu utakmicu ste kontrolisali igru i zasluženo pobedili. Nismo imali rešenje za Marka Kovačevića koji je dominirao u ovoj utakmici. Nama ostaje da radimo i napredujemo, a Vama želimpuno sreće u daljem takmičenu.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Play Off:

Ognjen Mulina, MVP igrač ekipe, Čestitam domaćinu na pobedi, čestitam i mojim saigračima na borbenosti. Ovo nam je veliko iskustvo nadam se da ćemo izvući pouku iz današnje utakmice,a samim tim i unaprediti igru za nastavak takmičenja. Protivniku još jednom  čestitam i želim puno sreće u nastavku takmičenja.

Slike sa utakmice: