SPORTS WORLD – POLET RATINA     83 : 59     ( 18:19, 22:16, 22:9, 21:15 )

Statistiku sa utakmice pogledajte ovde.

Domaća ekipa Sports Worlda docekala je u 4.kolu jedinstvene kadetske lige ekipu Poleta. U prvom poluvremenu vodila se izjednačena borba,uz dobar procenat šuta gostujuce ekipe,domaćin odlazi sa prednošcu od 5 poena,u nastavku domaca ekipa podiže agresivnost u odbrani I stiže do veoma važne pobede. Odličnu partiju je pružio Nemanja Živković,koji je ujedno bio i najbolji akter meča.

Izjava trenera KK Sports World:

Dimitrije Živković, Posle teškog prvog poluvremena, tek u nastavku smo slomili otpor veoma dobrog protivnika i agresivnom odbranom došli do zaslužene pobede. Bitna pobeda koja nas ostavlja u borbi za play off. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće u nastavku takmičenja, a mi se okrećemo gostovanju u Beogradu.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Sports World:

Nemanja Živković, Veoma bitna pobeda za nas da bi ušli u pobednički niz pred teško gostovanje koje nas očekuje već u subotu. Čestitao bih saigračima na porbenosti tokom cele utakmice.

Izjava trenera KK Polet Ratina:

Saša Pavlović, Zaslužena pobeda ekipe domaćina. U svim elementima su bila bolja ekipa. Posebno bih pohvalio igrača Nemanju Živkovića koji je odigrao zaista izvanredno.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Polet Ratina

Luka Cerovina, Odigrali smo dobro prvo poluvreme. U drugom nam je pala koncentracija i onda su napravili veliku razliku koju nismo mogli da stignemo. Svaka im čast bili su bolji.

Slike sa utakmice: