MEGA LEKS – SPORTS WORLD     70 : 51     ( 22:12, 14:10, 12:14, 22:15 )

Statistiku sa utakmice možete pogledati ovde.

Iako oslabljeni neigranjem Pecarskog kadeti Mege su bili favorite u ovoj utakmici. To su i dokazali. Ušli su utakmicu prilično dobro, dobili prvi period 22:12 i bilo je jasno da će Sports World teško doći do bodova. Raspoloženi Mišković, Nedeljković i Bitadze su diktirali tempo, dominirali u reketu i rezultat nije izostajao. Na poluvreme se otišlo vodjstvo Mege od 36:24. Sve što su gosti uspeli da urade je to das u dobili treći period rezultatom 14:12, da bi u zadnjoj Mega opet postigla preko 20 poena, tačnije dobija taj period sa 22:15 I stavlja tačku na konačni rezultat. Najistaknutiji u Megi su bili: Nedeljković 16p, 11sk, ind. 27, Mišković 19p, 11 sk, ind. 17 i Matić A. 10p, 10sk, ind. Kod Sports Worlda su to bili: Živković 16p, 6 sk, ind 2, Stojanović 11p, 10sk, ind. 9.

Miodrag Rajković, U ovaj meč smo ušli nekompletni, ali smo se već adaptirali na takvu situaciju. Imali smo dobar pristup i timska odbrana je bila na nivou, sveli smo protivnika na mali broj poena. Čestitke ekipama na fer i korektnoj borbi.

Bogdan Nedeljaković, Zahvalio bih se protivnicima na fer i korektnoj igri. Veoma značajna pobeda za nas na samom startu Superlige. Potrudićemo se da zadržimo ovakav ritam i okrećemo se sledećoj utakmici protiv Mladosti u Čačku.

Dimitrije Živković, Čestitke ekipi Mege na zasluženoj pobedi. Nismo uspeli da odgovorimo na njihovu agresivnu odbranu. Spremamo se za narednog protivnika a ekipi Mege puno sreće u nastavku takmičenja.

Nikola Draganović, Dali smo svoj maksimum ali nije nas išao šut. Imali smo loš procenat iz igre i mislim da je to presudilo na ovom meču. Čestitam protivniku na fer i korektoj igri.