Super Liga Srbije 2. kolo, KK Sports WOrld – KK Radnički

Urednik 9. марта 2016. 0

2. kolo     SPORTS WORLD – RADNICKI     81 : 71     ( 23:14, 19:17, 14:16, 25:24 )

Statistiku sa utakmice možete pogledati ovde.

Izveštaj sa utakmice:

U 2.kolu  Kadetske Super Lige domaća ekipa Sports Worlda dočekala je goste iz Kragujevca.U jednoj pravoj prvenstvenoj utakmici u kojoj su domaćini vodili od prvog minuta,a strepeli do poslednjeg.Od samog starta domaćini su uz dobar procenat šuta ostvarili prednost I održavali je kroz celu utakmicu.U četvrtoj četvrtini su gosti uspeli da stignu domaćina I dodju u situaciju za pobedu,al je ekipa Sports Worlda predvođena kapitenom Aleksom Stojanovićem ,koji je I najbolji akter meča,završnicu pogađaju par bitnih šuteva I zasluženo dobijaju utakmicu.

Izjava trenera KK Sports World:

Dimitrije Živković, Svaka pobeda u Superligi je bitna za nas,tako i ova,čestitao bih svojim momcima na borbenosti i zalaganju i ako imamo problema sa povredama, uspeli smo uz dobar procenat šuta da rešimo ovaj meč,gostima čestitke na fer igri i puno sreće u nastavku takmičenja.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Sports World:

Aleksa Stojanović, Vrlo bitna pobeda za nas,ostavili smo srce na terenu i zasluženo pobedili.Čestitam saigračima na pobedi i protivniku na fer igri.

Izjava trenera KK Radnički:

Srdjan Ivanović, Slabo smo odigrali prvo poluvreme,posle nismo imali dovoljno snage za preokret,zaslužena pobeda domačina. Čestitam pobedničkoj ekipi na pobedi i zahvaljujem se na lepom dočeku.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Radnički.

Boris Ristanović, Slabo smo igrali odbranu celu utakmicu,pokušali smo na kraju da stignemo protivnika al nismo uspeli.Čestitam domaćinima na pobedi.

Ostavite komentar »