2. kolo     SPORTS WORLD – RADNICKI     81 : 71     ( 23:14, 19:17, 14:16, 25:24 )

Statistiku sa utakmice možete pogledati ovde.

Izveštaj sa utakmice:

U 2.kolu  Kadetske Super Lige domaća ekipa Sports Worlda dočekala je goste iz Kragujevca.U jednoj pravoj prvenstvenoj utakmici u kojoj su domaćini vodili od prvog minuta,a strepeli do poslednjeg.Od samog starta domaćini su uz dobar procenat šuta ostvarili prednost I održavali je kroz celu utakmicu.U četvrtoj četvrtini su gosti uspeli da stignu domaćina I dodju u situaciju za pobedu,al je ekipa Sports Worlda predvođena kapitenom Aleksom Stojanovićem ,koji je I najbolji akter meča,završnicu pogađaju par bitnih šuteva I zasluženo dobijaju utakmicu.

Izjava trenera KK Sports World:

Dimitrije Živković, Svaka pobeda u Superligi je bitna za nas,tako i ova,čestitao bih svojim momcima na borbenosti i zalaganju i ako imamo problema sa povredama, uspeli smo uz dobar procenat šuta da rešimo ovaj meč,gostima čestitke na fer igri i puno sreće u nastavku takmičenja.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Sports World:

Aleksa Stojanović, Vrlo bitna pobeda za nas,ostavili smo srce na terenu i zasluženo pobedili.Čestitam saigračima na pobedi i protivniku na fer igri.

Izjava trenera KK Radnički:

Srdjan Ivanović, Slabo smo odigrali prvo poluvreme,posle nismo imali dovoljno snage za preokret,zaslužena pobeda domačina. Čestitam pobedničkoj ekipi na pobedi i zahvaljujem se na lepom dočeku.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Radnički.

Boris Ristanović, Slabo smo igrali odbranu celu utakmicu,pokušali smo na kraju da stignemo protivnika al nismo uspeli.Čestitam domaćinima na pobedi.