Fantastično izdanje kadeta SPW-a protiv vršnjaka iz Zemuna u poslednjem kolu JKL Srbije.

“Mi smo odradili sve što je bilo do nas” rekao je trener Dimitrije Živković svojim momcima u svlačionici posle utakmice. I zaista je tako. Mala četa ali jaka na čelu sa Aleksom Stojanovićem odradili su veliki posao u kadetskoj ligi Srbije. Trenutno su četvrti i čekaju rezultate zaostalih kola tačnije Vzure Šark koja u gostima igra sa Mega Leksom pa sa Crvenom Zvezdom.

Pored ogromnih problema, počevši od povrede reprezentativca Marka Kovačevića i neigranja više od tri meseca, problema sa prevoza,… cela sezona je odigrana na vrhunsko – profesionalnom nivou.

Mora se napomenuti da SPW nije nikog doveo za kadetsku ligu Srbije, da su to deca koja su godinama u klubu , da se radi sa decom koja dođu, a ne koja su dovedena kao već iskusni igrači. Spw sa minimalnim budžetom uspeva da već treću godinu za redom uspešno igra u elitnom takmičenju. Kad kažemo “uspešno igra” baš to i mislimo!

Momci igraju srcem!

Svi momci žive jedni za druge, za klub, a trener sa njima i za njih. Veoma uspešno pariraju svim velikim klubovima koji imaju budžete za kadetsku ekipu nekoliko desetina hiljada evra, dovode pojačanja ali izgleda da je to ponekad nedovoljno.