U 1. kolu TRIGLAV KLS sastali su se domaća ekipa KK Sport`s World i gosti iz Zemuna.

Od samog početka utakmice obe ekipe su usle dosta nervozno,što se odrazilo na los procenat šuta i dosta grešaka. Domaćini su kontrolisali prvo poluvreme, predvođeni najbolјim akterom i kapitenom Vasilјevićem,otišli su na odmor sa prednošću od 4 razlike. Ekipa Zemuna je pojačala agresivnost i iskontrolisala skok,što joj je i donelo preokret u rezultatu,prvi put su poveli sredinom 3.  Deonice i do kraja utakmice samo povećavali prednost i na kraju zasluženo slavili.Kod domaćina jedini istaknut pojedinac je bio kadetski reprezentativac Vasilјević, a kod gostiju bolјi od ostalih Antić.

Izjava trenera KK Sports World, Dimitrija Živkovića: Samo ulazak ove godine u ligu je ogroman uspeh ѕa nas. Ekipu Zemuna dobro poznajemo, odigrali smo i tri prijatelјske utakmice u pripremnom periodu, tako da nije bilo mnogo nepoznanica. Dobro smo otvorili utakmicu kontrolisali igru i dogovor iz svlačionice, ali u nastavku nismo uspeli da odgovorimo na agresivnu igru gostiju i sa malim fondom raspoloženih igrača, uz loš procenat šuta tokom cele utakmice, zasluženo izgubili. Ekipi Zemuna čestitam na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće u nastavku takmičenja.

Izjava najkorisnijeg igrača ekipe KK Sorts World, Tome Vasilјevića: Čestitam protivniku na zasluženoj pobedi, mi ćemo se truditi da ispravimo greške i dobijemo sledeću utakmicu.

Izjava trenera KK Zemun,  Darka Peruničića: Znali smo da nam neće biti lako u Novom Sadu, tek kad smo u drugom poluvremenu podigli nivo agresivnosti, došli smo do veoma bitne pobede. Okrećemo se sledećem protivniku, a domaćinu želim puno sreće u nastavku.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Zemun, Miloša Antića: Bitna pobeda za nas, protivniku čestitam na fer i korektnoj igri.

Trenutnu tabelu i rezultate možete pogledati ovde:

Statistiku sa utakmice pogledajte ovde:

Slike sa utakmice: