U okviru 2. Kola kadetske lige Srbije, košarkaši Sportvorlda iz Novog Sada zabeležili su ubedlјivu pobedu. Od samog starta utakmice stekli su veliku prednost koju su uvećavali do kraja utakmice. Igrači domaćeg Hisara nisu pokazali ono što je domaća publika od njih očekivala. Najistaknutiji pojedinac meča bio je Vasilјević sa 25 poena i 9 skoka.

Izjava trenera KK Hisar, Aleksandara Stefanovića: Čestitao bih gostima na apsolutno zasluženoj pobedi. Od samog starta naši igrači nisu ispoštovali dogovor iz svlačionice, nismo odigrali na nivou koji zahtevaju ove utakmice i ova liga. Ostaje nam da se što bolјe pripremimo za naredne mečeve i da se pokažemo u bolјem svetlu.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Hisar, Dimitrija Ilića: Pre svega čestitam gostima iz Novog Sada, mi smo odigrali ispod svakog nivoa, nadamo se u nastavku sezone da se što bolјe pripremimo i odigramo apsolutno bolјe.

Izjava trenera KK Sports World, Dimitrija Živkovića: Posle poraza u prvom kolu, dobro smo se spremili za ovo gostovanje, od samog starta ušli agresivno, ispoštovali sve dogovore i zabeležili zasluženu i bitnu pobedu. Protivnikuželim puno uspeha u nastavku lige.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Sports World, Tome Vasilјevića: Uspeli smo da ostvarimo prvu pobedu u ligi. Dobro smo počeli utakmicu i ostvarli dvocifrenu prednost na samom startu, koju smo održali do kraja utakmice. Čestitamo protivniku na fer i korektnoj igri i odličnom gostoprimstvu.

Statistiku sa utakmice možete pogledati ovde:

Trenutnu tabelu i rezultate možete pogledati ovde:

Slike sa utakmice: