U derbiju KLS sastali su se domaća ekipa Sport`s World i Crvena Zvezda. U predivnom ambijentu sale Vuk Karadžić pred oko 200 gledalaca,odigrana je prava prvenstvena utakmica,sa dosta preokreta i zanimlјivih poteza. U prvom poluvremenu su se obe ekipe smenjivale u vođstvu. Ekipa Sport`s World nije uspela da izdrži ritam gostiju do kraja, Zvezda pojačava u poslednjoj četvtini i uz fantastičan procenat šuta za 3 poena odnosi veoma bitne bodove iz Novog Sada. Kod domaćih bolјi od ostalih bio je Vasilјević sa 30 poena, a kod gostiju Paunović sa 21 poenom.

Izjava trenera KK Sports World, Dimitrija Živkovića: Jedna dobra utakmica, parirali smo odlično favorizovanom protivniku,držali neizvesnost 35min.Podigli smo igru u odnosu na utakmicu sa Zemunom,nadam se još bolјem treningu mojih igrača i pobedi u narednom kolu. Protivniku čestitam na fer i korektnoj utakmici.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Sports World, Tome Vasilјevića: Čestitam protivniku na zasluženoj pobedi,mi ćemo se truditi da ispravimo greške i dobijemo sledeću utakmicu.

Izjava trenera KK Crvena Zvezda, Stevana Mijovića: Znali smo da nam neće biti lako u Novom Sadu,tek smo pred kraj utakmice poveli sa osetnijom razlikom i došli  do veoma bitne pobede. Okrećemo se sledećem protivniku,a domaćinu želim puno sreće u nastavku.

Izjava najkorisnijeg igrača, Zorana Paunovića: Bitna pobeda za nas,protivniku čestitam na fer i korektnoj igri.

Tabelu i trenutne rezultate možete pogledati ovde:

Statistiku sa utakmice možete pogledati ovde:

Slike sa utakmice: