Od samog početka utakmice videlo se da će ovo biti jedna jako neizvesna i teška utakmica za obe ekipe, ali su na kraju gosti uspeli da upišu u tabelu još jednu pobedu.
Kod domaćina se posebno istakao Dejan Marjanac i Vuk  Dmitrović. Kod gostiju je to bio Jovan Šišović.

Izjava trenera KK Vizura Shark, Bojana LJubojevića: Čestitam igračima i treneru Sports Worlda na zasluženoj pobedi. Nama ostaje da već danas napravimo neke promene i u treniranju, možda čak i na igračkom kadru i da pokušano da dobijemo sledeću utakmicu protiv Zemuna.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Vizura Shark, Vuka Dmitrovića: Čestitam ekipi Sports Worlda na pruženoj partiji. Mi smo očekivali pobedu ali na žalost, nismo mogli to da ostvarimo. Nastavljamo sa treniranjem i očekujemo nove pobede.

Izjava trenera KK Sports World, Dimitrija Živkovića: Odlična i neizvesna utakmica. Na kraju je moja ekipa uspela da ostvari još jednu pobedu. Zahvalio bi se protivniku na fer i korektnoj igri.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Sports World, Jovana Šišovića: Čestitke mojoj ekipi na pobedi i odličnoj utakmici, a ekipi Vizure Shark na pruženoj igri i borbenosti.

Trenutnu tabelu i rezultate možete pogledati ovde:

Statistiku sa utakmice možete pogledati ovde:

slike sa utakmice:

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.