U derbiju TKLS odigrana je jedna tvrda utakmica,prava prvenstvena na mali broj poena, pred oko 200 gledalaca. Tokom prvog poluvremena je vođena egal borba, gde su gosti sa malom prednošću otišli na odmor. Novosađani kao da su se uspavali drugo poluvreme,ubacili su ukupno 13 poena ѕa celo poluvreme,što ih je dovelo do poraza na domaćem terenu,gosti su pojačali agresivnost u odbrani,izdominirali u skoku i odneli veoma bitnu pobedu iz Novog Sada. Najbolјi akter meča bio je Aleksandar Langović iz ekipe Mege, kod domaćih niko nije bio posebno raspoložen za igru.

Izujava trenera KK Sports World, Dimitrija Živkovića: Utakmica u kojoj tokom celog drugog poluvremena nismo imali rešenje za njihovu agresivnu odbranu i uz karastrofalan procenat šuta tokom cele utakmice nismo mogli ni očekivati bolјi rezultat sa odličnim protivnikom. Čestitke gostima na zasluženoj pobedi, mi ćemo pokušati na treningu da otklonimo greške iz današnje utakmmice i što bolјe se pripremimo ѕa naredno kolo.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Sports World, Jovana Šišovića: Loše smo odigrali drugo poluvreme, gde nas nije služio šut i samim tim nismo mogli da dobijemo današnju utakmicu. Čestitke Megi na zasluženoj pobedi.

Izjava trenera KK Mega Bemax, Marka Anđelkovića: Posle egal prvog poluvremena, u drugom smo podigli nivo agresivnosti u odbrani i iskontrolisali skok i došli do bitnih bodova na vrućem terenu u Novom Sadu. Okrećemo se sledećem protivniku, a domaćinima želim sreću u nastavku takmičenja.

Izjava najkorisnijeg igrača KK Mega Bemax, Aleksandara Langovića: Odigrali smo odlično odbranu ceo meč i zasluženo pobedili. Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri a mi se okrećemo sledećem protivniku.

Trenutnu tabelu i rezultate možete pogledati ovde:

Statistiku sa utakmice možete pogledati ovde:

Slike sa utakmice: