U 9.kolu KLS sastali su se domaćin Sport`s World i gosti iz Čačka ekipa Borca. Gosti su u prvoj četvrtini krenuli odlično i taj period igre završili sa 4 poena razlike. Međutim domaća ekipa SPW-a je od  druge četvrtine zaigrala agresivnije  nametnula svoj ritam igre, što je I dovelo do prednosti na poluvremenu od 3 poena. U drugom poluvremenu domaća ekipa povečava prednost i održava je do kraja utakmice. Gosti su uspeli u 31.minutu da smanje na 2 razlike ali nije bilo snage za preokret. Zaslužena pobeda domaće ekipe u kojoj se posebno istakao kapiten Toma Vasiljević postigavši 21 poen I indeksom korisnosti 30, a kod gostujućih igrača istakao se Matija Dragićević sa postignutih 13 poena.
Izjava trenera KK Sports World, Dimitrija Živkovića: Odigrali smo jednu tvrdu utakmicu sa nezgodnim protivnikom. Zadovoljan sam triunfom posle pauze. Okrečemo se sledećem kolu. Gostima iz Čačka želim puno uspeha u daljem takmičenju.
Izjava najkorisnijeg igrača KK Sports World, Tome Vasiljevića: Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i slavili pobedu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a mi idemo dalje.
Izjava trenera KK Borac, Aleksandara Bjelića: Čestitam domaćinu na pobedi. Mi se okrećemo sledećem protivniku.
Izjava najkorisnijeg igrača KK Borac, Matije Dragićevića: Odigrali smo samo prvu četvrtinu dobro, posle smo mnogo grešili i izgubili. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri i puno sreće u nastavku takmičenja.

Trenutnu tabelu i rezultate možete pogledati ovde:

Statistiku sa utakmice možete pogledati ovde:

Slike sa utakmice:

In the Free Yoast seo premium nulled metabox you can set a focus keyword.