U susretu sa gostima iz Novog Sada kadeti Sloge očekivali su novi uspeh posle pobede nad ekipom Mladosti iz Smederevske Palanke. Osim vođstva u prvoj deonici domaća ekipa je u nastavku uz mnogo grešaka I slaboj realizaciji pogotovu šuteva za tri poena omogućila ekipi iz Novog Sada da strpljivo I agresivno igrom već u drugoj deonici ostvari minimalno vođstvo I znalački ga održi do kraja utakmice. U ekipi Sloge Vladimir Radomirović, Marko Malešević I Petar Vujović pružili su dobru igru što je bilo nedevoljno za uspeh. U ekipi Sports World-a Nikola Draganović, Aljoša Kovačević I Toma Vasiljević bili su najzaslužniji za pobedu.

Izjava trenera KK Sloga, Nikole Đokića: Očekivali smo da posle pobede nad ekipom Mladost SP zabeležimo novu pobedu ali nažalost celu utakmicu odigrali smo sa mnogo grešaka i ishitrenih šuteva za tri poena. Gosti iz Novog Sada strpljivo su igrali tokom cele utakmice i znalački koristili naše greške. Čestitam gostima na pobedi.

Izjava najkorisniji igrač KK Sloga, Vladimira Radomirovića: Čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri svih 40 minuta. U neizvesnim trenucima utakmice donosili smo pogrešne odluke što nas je koštalo poraza. Ovo je naša debitantska sezona pa se to sve i očekuje a nismo imali ni sportske sreće koja je neophodna u neizveznim utakmicama.

Izjava trenera KK Sports World, Dimitrija Živkovića, Od samog starta smo slabo ušli u utakmicu i tražili svoju igru celo prvo poluvreme. Nakon dosta agresivnije igre uhvatili smo priključak sa odličnim domaćinima i zabeležili veoma bitnu pobedu u Kraljevu. Domaćinima bih se zahvalio na gostoprimstvu i poželeo sreću u nastavku takmičenja.

Izjava najkorisnijeg igrača Sports World, Nikole Draganovića, Celu utakmicu smo se mučili sa ofanzivnim skokom domaće ekipe što je moglo i da nas košta pobede. Veoma bitna pobeda za nas i okrećemo se već sledećem protivniku.

Statistiku sa utakmice pogledajte ovde:

Trenutnu tabelu i rtezultate pogledajte ovde:

Slike sa utakmice:

Read the latest car news and check out newest photos, articles, and more from the Car and Driver Blog.